Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Værdier

ALLERUP TEKNIK A/S ønsker at være din kompetente samarbejdspartner. Derfor arbejder vi ud fra disse værdier:

  • Høj service

  • Fleksibilitet

  • Dedikation

Vores mangeårige erfaring og opbyggede viden gør os til en kompetent samarbejdspartner, som er i stand til at skabe de bedste muligheder for netop den opgave, vi står overfor. Således sikrer vi høj service i alt, hvad vi foretager os.

Fleksibilitet er en anden central værdi for ALLERUP TEKNIK, som gør os konkurrencedygtige. Vores fleksibilitet kommer til udtryk ved, at vi ikke er begrænset af noget produktsortiment, men gennem vores mange leverandører fra meget af verden kan levere præcis det støbegods, som vores kunder skal bruge.

Sidst, men ikke mindst er vi dedikerede over for vores kunder. Det betyder, at vi gør os særdeles umage for at have de produkter og emner, som du skal bruge – rå eller bearbejdet. Således skaber vi succes for vores kunder.

Vi tænker på miljøet

Hos ALLERUP TEKNIK A/S vil vi gerne bidrage til at gavne miljøet. Når vores strengstøbejern bliver produceret på vores støberi hos ACO Guss, består denne produktion derfor af genbrugsmateriale, som smeltes om. Desuden har ACO Guss opnået en ISO50001-certificering, hvilket betyder, at de har formået at sænke deres samlede CO2-udledning betragteligt.

Dedikeret salgsteam

Vores salgsteam giver råd og vejledning i materialevalg og tilstræber til enhver tid at levere til aftalt tid og i kvalitet samt være din foretrukne samarbejdspartner. Er du i tvivl om materialevalg eller andet, hører vores salgsteam meget gerne fra dig. Vores team har nemlig solid erfaring med at opfylde netop dine behov.

Vi er dedikerede til vores kunder.

Samarbejde

ALLERUP TEKNIK A/S sourcer i Europa og Asien - primært Kina. Dette gør os til en kompetent samarbejdspartner, da dette samarbejde gør os i stand til at levere præcis det støbegods, som du skal bruge. Vi leverer altså såvel store som små emner til mange typer kunder.
Støbeprocesser

ALLERUP TEKNIK A/S rådgiver gerne vores kunder omkring, hvilke støbeprocesser der passer bedst til det enkelte emne. Vi tager dialogen med kunden på den ene side og værktøjsmagerne på den anden.

Logistik

I logistikafdelingen har vi mange års erfaring i håndtering af alle typer gods via sø, luft eller vej. Denne erfaring gør os ligeledes til en kompetent samarbejdspartner inden for transportgods. Skal vi hjælpe dig med dit næste projekt?