Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

En del af ACO Guss – vi er en stor familie!

Siden 2014 har ALLERUP TEKNIK A/S haft ACO Guss som moderselskab. ACO Guss er en del af ACO Group, som beskæftiger ca. 5.200 mennesker på verdensplan. At være en del af en stor familie betyder ikke alene, at vi er fleksible over for at kunne levere lige præcis det støbegods, som vores kunder skal bruge. Fællesskabet betyder også, at vi kan dele en masse brugbar viden mellem os, som gør både ALLERUP TEKNIK A/S og vores søsterselskaber klogere på branchen. Alt sammen til gavn for kunderne.

ACO Guss ønsker at hjælpe kunderne bedst muligt. Derfor er der udviklet et dokument med tekniske data og specifikationer, som hjælper kunderne med at:

• kunne sammenligne forskellige materialekvaliteter
• forebygge fejl i produktionen
• få mest muligt udbytte af deres produkter
• vælge det rigtige materiale til deres opgaver.

Du kan læse hele dokumentet her.

ACO Guss er en nøgleproducent inden for støbejern i Europa. ACO Guss – herunder ALLERUP TEKNIK A/S - ønsker et tæt samarbejde med vores kunder. Derfor er vi med dig hele vejen – både før, under og efter dine projekter bliver ført ud i livet. Kontakt derfor gerne ALLERUP TEKNIK A/S allerede i dag for et uforpligtende tilbud.


ACO. we care for water.

ACO Guss er en del af ACO Group, som er en familievirksomhed med rødder i Slesvig-Holsten. Under ledelse af Hans-Julius Ahlmann og hans søn Iver Ahlmann udvikler og gennemfører ACO Group selvstændigt langsigtede strategier. Succesen taler for sig selv. I kraft af internationaliseringen og diversificering kan de kompensere for store regionale markedsudsving i bygge- og anlægsbranchen og hjælpe ACO med at fortsætte deres vækstrejse.

ACO Group er én af de førende på verdensmarkedet inden for dræningsteknologi. Klimaændringerne stiller os alle over for den udfordring, at vi skal reagere på nye klimatilstande med innovative løsninger. Med en helhedsorienteret tilgang står ACO for professionel dræning, effektiv rensning og kontrolleret dræning eller genbrug af vand. Produkterne omfatter afløbskanaler og dræn, olie- og fedtseparatorer, tilbagestrømningssystemer og pumper samt tryktætte kældervinduer og lyskasser.

Den familieejede virksomhed med hovedsæde i Rendsburg/Büdelsdorf blev grundlagt i 1946 på Carlshütte Støberi, som var den første industrivirksomhed i Slesvig-Holsten. ACO Groups innovative styrke skyldes intensiv udvikling og forskning samt ekspertise inden for forarbejdning af polymerbeton, plast, støbejern, rustfrit stål og armeret beton.