Browser not supported

You are using an old browser that we do not support anymore. Please consider using a modern web browser such as Microsoft Edge, Google Chrome or Firefox for the best website experience.

Hvorfor vælge ALLERUP TEKNIK A/S?

Vores målsætning er at være din kompetente samarbejdspartner inden for støbe- og smedegods. Derfor har vi mange kompetente leverandører samt ACO Guss som moderselskab. Alt dette sikrer levering af strengstøbt jern i tons- og metervis.

Bredt produktsortiment

Vores store, kompetente netværk af leverandører og samarbejdspartnere i både Europa og Asien betyder, at vi kan levere et meget bredt udvalg af produktløsninger til vores kunder.

Bearbejdning og færdigbehandling af dine emner

Alt efter dine ønsker tilbyder vi at save eller helt færdigproducere dine produkter. ALLERUP TEKNIK A/S er altså din garant for, at dine specifikke ønsker bliver indfriet.

Dedikeret salgsteam

Vores kompetente salgsteam giver råd og vejledning i materialevalg. Er du som kunde i tvivl om materialevalg eller andet, sidder vores salgsteam klar til at hjælpe dig. I vil sammen finde ud af, hvilken løsning der vil matche netop dine behov.

En del af ACO Guss

ALLERUP TEKNIK A/S er i dag en del af ACO Guss. Dette er et stort tysk selskab, der er en nøgleproducent inden for støbegods i Europa. Som kunde hos os vil du drage stor fordel af, at vi som en del af ACO Guss sikrer dig en høj leveringssikkerhed.